Thuis

HONGHU ELECTRONIC CO., LTD Fabrieksreis

Van goede kwaliteit T5 LED BUIS voor verkoop
Van goede kwaliteit T5 LED BUIS voor verkoop
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Tim

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk.

—— Mr.smith

Heeft uw sourcing platform een goede reputatie, zeer punctueel was de levertijd, was er geen geval van slechte voorraad, en vonden wij geen lading DA

—— M. Carlos

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  ELEKTRONISCH Co. van HONGHU, Ltd, gestationeerd bij, Shenzhen, is een pionier in geleide aanstekende reeks;. Wij specialiseren ons in het ontwerpen van, het onderzoeken van, de productie van en het verkopen van allerlei geleide verlichting. Wij zijn een LEIDEN bedrijf u voor zijn goede kwaliteit en concurrerende tarifering kunt tellen.


  Onze producten behandelen volledige specificatie en ons beheer is geavanceerd en efficiënt, en ook, wij omhoog heeft gebracht en verzameld heel wat deskundigen bij M., nu zijn wij één van de belangrijke bedrijven in deze industrie in China geworden.


  ELEKTRONISCH Co. van HONGHU, Ltd waardenkwaliteit als onze reddingslijn. Van grondstof het testen aan productie, assemblage en verouderende test, voeren wij één voor één elke stap volgens ISO9001 uit: het internationale systeem voor kwaliteitscontrole van 2000 strikt om de kwaliteit te waarborgen. Ons bedrijf is verklaard Ce en Volgzame ROHS. Onze prijzen zijn gebaseerd zeer concurrerend op massaproduktieverkoop toe te schrijven aan onze OEM dienst, dus hebben wij de eer om voor honderden klanten in China te werken, en wij hebben ook zakelijke relatie op lange termijn met de klanten in de V.S., Duitsland, Spanje, Portugal, Thailand, Korea, Polen, Italië, Mexico, Chili, Turkije, Vietnam, Israël, India, Pakistan, Koeweit, Iran, Roemenië etc. gebouwd.

 • OEM / ODM

  Wij waarborgen al onze producten 24 maanden en verstrekken levenonderhoud slechts ladend voor grondstoffen. Wij verlenen de uitstekende naverkoopdienst, vrij overlegleven, en wij zullen onze producten inspecteren die periodiek zijn verkocht.

 • R & D

  Wij hebben ook een specifiek en professioneel internationaal team van het handelsbeheer bij uw dienst. Zo waarom ons met een vraag of een E-mail niet eren, wij onze lichaam en ziel zullen wijden om u te dienen, misschien hebben wij allebei een nieuw begin over deze zaken

Contactgegevens
HONGHU ELECTRONIC CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Shen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)